Voor welke katten?

In principe kunnen alle katten getrimd worden, zowel kort - als langharige katten. Men kan de katten het beste laten gewennen aan het trimmen als ze nog een kitten zijn.

 

Meestal zijn het de langharige- en half langharige katten die de meeste problemen vertonen met hun vacht maar ook kortharige katten kunnen zich door ziekte of obesitas niet meer goed verzorgen. Hierdoor krijgen ze klitten en vervilting. Een afspraak met de kattentrimmer is dan aan te raden.

 

Ik werk op een katvriendelijke en rustige manier zodat u dier zich op zijn gemak voelt bij de vachtverzorging. Dit is voor beide partijen aangenamer. Mijn jarenlange ervaring met katten en mijn vakkundige kennis kan enkel een positieve meerwaarde geven aan u kat.

Het kattentrimmen gebeurt bij u thuis in zijn/haar veilige omgeving. Sleuren in benchen en vervoeren in de auto brengt bij een kat heel veel stress met zich mee. Tevens geef ik raad bij eventuele probleemhuid en vachten.

 

Telefoneer of mail voor een afspraak!

 

Telefoon: 0476/256 000

 

 

Kattentrimmen aan huis te Ninove, Appelterre-Eichem, Aspelare, Denderwindeke, Lieferinge, Meerbeke, Nederhasselt, Neigem, Okegem, Outer, Pollare en Voorde, regio Aalst, Geraardsbergen, Lennik, Roosdaal, Denderleeuw,  Denderhoutem, Liedekerke, Ternat, Schepdaal, Vollezele, Tollembeek, Gooik, Lede, Erembodegem en nog vele andere gemeenten, voor de vachtverzorging bij u kat konijn cavia...Trimmer kat, Trimmen kat